top of page
18359247-1477555755628318-8256834879789497988-o_1_orig.jpg

Opdateret  20.04.2025

Fest i Forsamlingshuset

Min. 25 prs.

Priserne er inklusiv leje, duge, blomster - eksklusiv drikkevarer.

Kolde forretter

  • Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter    108, - kr

  • Tarteletter, 3 stk.med høns i asparges toppet med frisk persille 98,00 kr.

  • Mini-tapas bestående af spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango-relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 118, - kr

  • Stjerneskud m/dampet- og stegt fisk samt rejer, asparges, dressing og brød Kr. 99,-

  • Hvidvinsdampet laks, håndpillede rejer, citron, sprød salat - hertil sennepsdressing 108, - kr

  • Lakseroulade, håndpillede rejer ledsaget af krebs og friske asparges toppet med krydderurter - hertil urtecreme og hjemmebagt brød  108, - kr.

  • Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango, lagt på frisk ananas og sprød bacon toppet med brøndkarse 104, - kr

  • Røget dyrekølle med basilikumpesto, bagte tomater og sprødbagt parmesan, spinat-timbale 104, - kr.

 

Hovedretter 

  • Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt - hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky 215, - kr

  • Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian, stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs   215, - kr

  •  Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte svampe, små stegte kartofler med bacon, syltede rødløg og timiansky   265, - kr.

  •  Kalvefilet, sæsonens grønt mini-timbale kartoffeltårn, rødvinssovs   235, - kr.

  •  Helstegt oksefilet på bund af ristede svampe, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs   235, - kr

  •  Pestostegt svinefilet, sæsonens grønt, timianstegte kartofler og skysovs   199, - kr

  •  Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs   199, - kr

  •  Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 195, - kr

  •  Dyreryg (dådyr ) serveret med  svampesauté, sæsonens grønt, waldorfsalat, små stegte kartofler vendt med krydderurter og vildtsovs   264 kr.

Buffet

  • 1 forret, serveres på tallerken

  • 2 slags kød

  • 2 slags salater på buffet

  • 1 slags kartofler, på buffet

  • 1 dessert - anrettes på tallerken

 

Desserter

  • Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum  89,- kr.

  •  Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet toppet med frisk frugt   99,- kr

  •  Passionsfrugt pannacotta toppet med høvlet hvid chokolade   95,- kr

  •  Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme  95,- kr

  •  Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt  95,- kr

  •  2 stk. pandekager med is og friskfrugt    95, - kr.

  •  Lun æble- eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel-is og sprød kiks   95,- kr

  •  Kaffe/te og hjemmebagt kage 65, - kr

395, - kr

NB: Med forbehold for evt. fejl.

I tvivl så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580 

KETTINGE FORSAMLINGSHUS & DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Kontakt

  • Facebook

Peder Larsen

Tlf: 5487 3626

Mobil: 2182 3580

peder@kettingeforsamlingshus.dk

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. 

bottom of page