

Opdateret 20.04.2025
Fest i Forsamlingshuset
Min. 25 prs.
Priserne er inklusiv leje, duge, blomster - eksklusiv drikkevarer.
Kolde forretter
-
Koldrøget laks serveret på stuvet spinat, toppet med krydderurter 108, - kr
-
Tarteletter, 3 stk.med høns i asparges toppet med frisk persille 98,00 kr.
-
Mini-tapas bestående af spegeskinke med melon og mynte, spinatsandwich med flødeost toppet med røget laks, stegt kyllingebryst med mango-relish og basilikum, røget dyrekølle på blinis toppet med peberrodscreme 118, - kr
-
Stjerneskud m/dampet- og stegt fisk samt rejer, asparges, dressing og brød Kr. 99,-
-
Hvidvinsdampet laks, håndpillede rejer, citron, sprød salat - hertil sennepsdressing 108, - kr
-
Lakseroulade, håndpillede rejer ledsaget af krebs og friske asparges toppet med krydderurter - hertil urtecreme og hjemmebagt brød 108, - kr.
-
Hjemmelavet hønsesalat vendt med mango, lagt på frisk ananas og sprød bacon toppet med brøndkarse 104, - kr
-
Røget dyrekølle med basilikumpesto, bagte tomater og sprødbagt parmesan, spinat-timbale 104, - kr.
Hovedretter
-
Dansk kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt - hertil brunede/hvide kartofler og vildtsky 215, - kr
-
Dansk gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, bønner, timian, stegte gulerødder, fyldt tomat med peberrod, surt og sødt, hvide kartofler og skysovs 215, - kr
-
Helstegt kalvemørbrad smurt med dijonsennep, sæsonens grønt, stegte svampe, små stegte kartofler med bacon, syltede rødløg og timiansky 265, - kr.
-
Kalvefilet, sæsonens grønt mini-timbale kartoffeltårn, rødvinssovs 235, - kr.
-
Helstegt oksefilet på bund af ristede svampe, sæsonens grønt, kartoffeltårn og pebersovs 235, - kr
-
Pestostegt svinefilet, sæsonens grønt, timianstegte kartofler og skysovs 199, - kr
-
Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, surt og sødt, brunede/hvide kartofler og skysovs 199, - kr
-
Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, rødkål, brunede/hvide kartofler og skysovs 195, - kr
-
Dyreryg (dådyr ) serveret med svampesauté, sæsonens grønt, waldorfsalat, små stegte kartofler vendt med krydderurter og vildtsovs 264 kr.
Buffet
-
1 forret, serveres på tallerken
-
2 slags kød
-
2 slags salater på buffet
-
1 slags kartofler, på buffet
-
1 dessert - anrettes på tallerken
Desserter
-
Hindbærpuré toppet med chokolademousse og flødeskum 89,- kr.
-
Nøddekurv fyldt med hjemmelavet kirsebær is, chokoladeis og æblesorbet toppet med frisk frugt 99,- kr
-
Passionsfrugt pannacotta toppet med høvlet hvid chokolade 95,- kr
-
Blødbagt chokoladekage lagt på bærcoulis toppet med limecreme 95,- kr
-
Hjemmelavet islagkage (efter eget ønske), serveret med frisk frugt 95,- kr
-
2 stk. pandekager med is og friskfrugt 95, - kr.
-
Lun æble- eller stikkelsbærkompot toppet med hjemmelavet kanel-is og sprød kiks 95,- kr
-
Kaffe/te og hjemmebagt kage 65, - kr
395, - kr
NB: Med forbehold for evt. fejl.
I tvivl så tag en snak med Peder på mobil 2182 3580