top of page
Hovedmenu

BUFFET

Buffet 1

Buffet til hovedret (Pris pr. kuvert 275, - kr.)

  • Dansk helstegt kalvefilet 

  • Pestomarineret svinefilet

  • Skysauce

  • Grønsagsstænger af butterdej

  • Saltstegte små kartofler

  • 2 slags årstidens salat

Opdateret  17.01.2025

Buffet 2

Buffet til hovedret (Pris pr. kuvert 275, - kr.)

  • Kalveculotte 

  • Svinemørbrad med urter og bacon

  • 2 slags årstidens salat

  • Ristede kartofler vendt med timian.

  • Rødvinsauce

Samlet pris for forret, buffet til hovedret og dessert ialt 375, - kr. Min. 10 pers. 

Ved tilkøb af forret vælg fra nedenstående. 

Forret (Vælg én af følgende)

  • Varmrøget laks. Pyntet med rejer, asparges og dild. Hertil urtecreme.

  • Kyllingesalat. Serveret med frisk ananas og sprød salat, pyntet med bacon.

  • Mini Tapas - røget laks i pandekage; spegeskinke med melon

  • Røget dyrekølle med peberrod og rugbrødschips

  • Skiver af kold kalvefilet, toppet med sprød salat, avocado og tunsovs

  • Lakserilette vendt med avocado og krydderuter - hertil håndpillede rejer

NB: Hjemmebagt brød til alle forretter.

Ved tilkøb af dessert vælg fra nedenstående. 

Dessert  (Vælg én af følgende)

  • Chokoladekage med frisk frugt og is

  • Vanillepanna cotta med friske rabarber

  • Islagkage. Serveret med frisk frugt

Har du andre ønsker så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580.

NB: Med forbehold for evt. fejl.

Har du andre ønsker så  tag en snak med Peder på mobil 2182 3580

NB: Med forbehold for evt. fejl.

KETTINGE FORSAMLINGSHUS & DINER TRANSPORTABLE

Adresse

Åbningstider

Grønnegadevej 9

4892 Kettinge

Man - Fre: 11.00 - 16.00

Lø - sø: 10.00 - 14.00

Kontakt

  • Facebook

Peder Larsen

Tlf: 5487 3626

Mobil: 2182 3580

peder@kettingeforsamlingshus.dk

Uvikling/ Design og Webmastering ved Dansk InfoDesign 2020. 

bottom of page